Innovativ IT & Management

Seniora konsulter med hjärta och engagemang

Mer om Invit

Delägande för ett bättre liv

Arbeta med kunder du tycker om och med saker du brinner för

Hör av dig om du vill veta mer

Innovativ IT & Management

Metoder och verktyg som stöttar utvecklingen av din verksamhet

Läs mer om våra tjänster

Tid för livet

Familj, hälsa och arbete i en sund symbios

Hör av dig om du vill veta mer

Våra tjänster

Våra konsulter har en gedigen bakgrund inom IT & Management. Vi har metoder och verktyg som stöttar utvecklingen av din verksamhet, oavsett om det handlar om en total översyn eller om att vara specialist i dina projekt. Vi är experter på verksamheter med geografisk IT och brinner för att skapa nytta.

Verksamhetsanalys

En lyckad och varaktig utveckling av verksamheten kräver inte bara lyckade projekt, man måste arbeta med rätt projekt också. För oss handlar verksamhetsanalys om att identifiera och prioritera rätt projekt.

Förstudie

Har ni identifierat lämpliga projekt? Vi hjälper er med förstudier som definierar projektet och ger ett bra beslutsunderlag. Våra förstudier involverar nästan alltid arbetsmöten med er verksamhet.

Analys & design

Att gå in i en konstruktionsfas utan förberedande analys och design kan blir kostsamt. I det förberedande arbetet ser vi till att rätt val sker tidigt och att arbetet med att implementera en lösning blir effektivt och riskminimerad.

Konstruktion

Vi arbetar med täta avstämningar, oavsett om det handlar om nyutveckling eller om anpassning av befintliga system. Både uppdragsresultat och ekonomiskt utfall blir bättre genom att arbeta tillsammans med täta avstämningar.

Överlämning

En lyckad överlämning handlar för oss inte enbart om välskriven kod och bra dokumentation; det handlar även om förvaltningsetablering och om att överföra kunskap för en lyckad hemtagning av nyttan.

Spännande uppdrag med lysande resultat!

Peter Ranki - Region Örebro Län

Du har verkligen varit bästa tänkbara konsult och hjälp. Vi har fått tänka om på mycket och ändra vårt tänk och arbetssätt vilket har varit bra. Du har peppat och haft förståelse när det varit tungt.

Ann-Sofie Bdengtsson - Falkenbergs Kommun

Du ska ha ett stort tack för ditt stöd till vårt införandeprojekt! Det har verkligen varit en avlastning med ditt helhetsansvar kring konverteringen och testning

Emil Lindvall - Malmö Stad

Senaste nyheterna

Månadens medlem juni 2020

6/25/2020 | Samarbeten, GIS

GIS-väst är en ideell förening som vill stimulera utveckling och samverkan inom geografiska informationssystem och geografisk informationsteknologi i Västsverige. ​

Henrik Johansson ny medarbetare på Invit

6/1/2020 | Organisation

Invit Management blir flera! Vi välkomnar Henrik Johansson och förstärker därmed leden inom systemutveckling. Henrik har över 10 års erfarenhet av systemutveckling, varav 7 år som konsult och har j…

Invit är Rädda Barnens vänföretag 2020

4/16/2020 | Organisation

Invit Management AB är Rädda Barnens vänföretag 2020! Vi är med och ger barn en tryggare tillvaro, i Sverige och i världen. Det är vi stolta och glada över! Vi ser till att barn får rent vatten och ma…

Fler nyheter